Vacature pagina

Vacature voor Stichting Recht

Juristen en Advocaten, bestuurders en vrijwilligers, voor verschillende functies binnen de organisaties voor vrijheid en rechten. Verbeter de wereld en we beginnen bij ons zelf door elkaars vrijheid en recht te respecteren.

Juristen gezocht

Wegens enorme drukte bij de Stichting is de Stichting op zoek naar aankomende/startende Juristen of ervaren juristen die hun steentje aan een betere wereld bij willen dragen en individuele mensen uit hun benarde situaties willen helpen.

Omdat de aanvoer van casussen enorme sprongen maakt is de Stichting op zoek naar nieuwe juristen die zich aan willen sluiten bij de Stichting. De Stichting is een ideaal startpunt voor zelfstandige juristen die een eigen praktijk op willen zetten onder de paraplu van Stichting Recht in de rechtspraak groep als ZZP’er.

Wij zijn wel op zoek naar juristen die een beetje wars zijn van het geijkte paadje en zich ook op fundamenteel recht willen werpen. Juristen die nieuwe wegen in durven slaan, juristen die creatief om kunnen gaan met hetgeen in die boeken staat om op die manier partijen dichter bij elkaar te brengen of een rechter te overtuigen. Uiteraard volg jij daarbij een opleiding over de interne gang van zaken binnen de organisaties van stichting recht.

Wij houden kantoor in Woerden, en we hebben Digitale vergaderruimtes beschikbaar alsmede een kei van een juridische ondersteuner, waarmee mede gezien de corona vanuit jouw eigen laptops waar dan ook ter wereld gewerkt kan worden.

Heb jij interesse neem dan contact op met Stichting Recht via de email info@stichting-recht.nl

We zoeken nog Vrijwilligers voor verschillenden functies binnen de organisaties voor vrijheid en rechten.

Wil jij een steentje bijdragen voor een paar uurtjes per maand?  Hieronder vind jij wat jij voor de non-profit organisatie zou kunnen betekenen.

Omschrijving: Administratief medewerker vrijwilligers 

Doel van de functie administratief medewerker: 

ondersteuning bij diverse administratieve werkzaamheden. 

Taken van een administratief medewerkers: 

 • Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden 
 • Controleren van formulieren 
 • Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan 
 • Opstellen van rapportages 
 • Gestructureerd en accuraat verwerken van documentatie 
 • Archiveren 
 • Controleren en corrigeren van (sub)administraties 

Eigenschappen:

 • Flexibel, kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen 
 • Kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan 
 • Ervaring met minimaal het MS office pakket 
 • Beheer van informatie 

Vaardigheden:

 • rapporteren, administratief schrijven, Microsoft Office, processen managen, organiseren, informatie analyseren, professionaliteit, oplossingsgericht, schriftelijke communicatie. 

 

Vacature bestuurders voor de Vereniging Ons Recht

Voor de Vereniging Ons recht zoeken wij nog een aantal bestuurders

Vacature opleidingen/workshops voor de vereniging voor vrijheid

De vereniging voor vrijheid is een opleidingsinstituut voor opleidingen, workshops en lezingen in recht. Voor jouw algemene ontwikkeling of gewoon omdat jij het leuk vindt. Transformeer jouw leven in vrijheid van jouw recht met de kennis en wijsheid die jij mee krijgt bij de vereniging voor vrijheid. We zoeken mensen die invulling willen geven op verschillende workshops over zaken die het leven leuker en aangenamer kunnen maken. Denk aan bijvoorbeeld biologisch tuinieren, of hoe jij in jouw buurt een voedselbos kan aanleggen, een workshop mediteren of andere creatieve bezigheden. Geef jij een workshop en wil jij die ook voor de vereniging voor vrijheid aan de mensen geven? Neem dan contact op met Admin@vereniging-voor-vrijheid.nl

 

Vacaturen denktank voor de Vereniging voor Rechtspraak

We zoeken vrijwilligers voor de denktank van vereniging rechtspraak, Juristen, Advocaten, Rechtsgeleerde,Professoren,Rechters, om 1 maal per maand in een digitale meeting over  maatschappelijke onderwerpen na te denken en oplossingen binnen het recht te vinden om de democratie en rechtstaat te herstellen. Zo ook de fundamentele weeffouten van het systeem te tackelen, verbeteren en of te herstellen.

Vacature klantenservice voor het platform De revolutie voor Vrijheidsrechten op /vrijheidsrechten.nl/ MEWE/ Facebook/ Twitter enz.

We zoeken vrijwilligers als moderators en administratief medewerken voor de klantenservies.